Vognmand

Vi tilbyder totalløsninger inden for transport

Kvalitet

Vi er ansvarsbevidsthed og har stor faglig dygtighed

Service

Vi sætter en ære i at levere god service

 

Med mange års erfaring som chauffør indenfor Transport området, stiftede jeg mit eget firma som Vognmand  i 1998.

Sønnen Carsten blev ansat som Chauffør i 2005 og i 2008 købte han en lastvogn af mig og startede som selvstændig. Vi er enige om, at det er til stor fordel, at vi begge er selvstændige og arbejder tæt sammen. Vi er vant til at arbejde meget og vi kan hver især roligt tage på ferie, for vi ved, den anden har indsigt og passer firmaerne optimalt.

Vores hovedbeskæftigelse er sand- og grustransport til betonværker samt kørsel til private, håndværkere og entrepenører. Vi påtager os arbejde for private og håndværkere med udlejning af åbne og lukkede containere. Derudover udfører vi diverse entrepøropgaver.

Med 16 års erfaring inden for vognmands- og entreprenørfaget samt opdateret med en alsidig og nyere vognpark, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle relevante opgaver.

Til at udføre det daglige arbejde til alle kunders fulde tilfredstillelse, lejer firmaet dagligt flere fremmede vognmænd.

Vores kundekreds er alsidig og omfatter bl.a. virksomheder inden for de fleste brancher, den offentlige sektor, grundejerforeninger, boligselskaber samt private husstande. Geografisk dækker vi hele Danmark.

Kontakt os


Vognmand Jens Peder Jensen
Skovvej 32
6740 Bramming

(+45) 40 17 26 51
jenspeder.jensen@mail.dk